Kategoriler

GTA 6 Konsollarla Aynı Gün PC’de de Çıkacak mı?

GTA 6

Rockstar Games, Grand Theft Auto 6 oyununun ilk fragman tarihini 5 Aralık 2023 olarak doğruladı. Şimdi merak edilen soru, GTA 6‘nın oyun konsollarıyla aynı gün PC’de de yayınlanıp, yayınlanmayacağı…

Rockstar, tüm zamanların en sevilen oyun serisi GTA‘nın en yeni halkası için kasım ayında, “1998 yılında Rockstar Games, video oyunlarının kültür için diğer eğlence biçimleri kadar önemli hale gelebileceği fikri üzerine kuruldu ve umuyoruz ki bu evrimin bir parçası olma çabalarımızla sevdiğiniz oyunlar yaratmışızdır. Dünya çapındaki oyuncularımızın inanılmaz desteği sayesinde, gerçekten tutkuyla bağlı olduğumuz oyunları yaratma fırsatına sahip olduk. Siz olmasaydınız bunların hiçbiri mümkün olmazdı ve bu yolculuğu bizimle paylaştığınız için hepinize minnettarız. Aralık ayının başlarında bir sonraki Grand Theft Auto’nun ilk fragmanını yayınlayacağımızı bildirmekten büyük heyecan duyuyoruz. Bu deneyimleri hepinizle paylaşacağımız daha uzun yıllar için sabırsızlanıyoruz.” açıklamasını yapmıştı.

Öte yandan Grand Theft Auto 5 oyunu 17 Eylül 2013 tarihinde PlayStation 3 ve Xbox 360‘a çıkmıştı. Ancak PC kullanıcıları oyunu oynayabilmek için bir buçuk yıl beklemek zorunda kalmışlardı. Çünkü GTA 5, 14 Nisan 2015‘te PC sürümüne kavuştu. Şimdi oyunseverler, Grand Theft Auto 6‘nın 5 Aralık‘ta yayınlanacağı belirtilen fragmanın sonunda bir Steam ya da Windows logosu görmeyi bekliyor. PCgamer ekibi, Grand Theft Auto 6 PC‘de konsollarla aynı gün ve tarihte piyasaya çıksa bile, çıkışa yaklaşana kadar bundan emin olamayacağımızı düşünüyor. Siz ne dersiniz?

Age of Sigmar Alınır mı? Warhammer Age of Sigmar Realms of Ruin İncelemesi

Görüntülenmeler:
234
İlgili Kategoriler
Oyun Haberleri
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com