Kategoriler

Monster Hunter Stories Remaster PS4, Switch ve Steam’de Yayınlanacak

Monster Hunter Stories Remaster PS4, Switch ve Steam'de Yayınlanacak

Capcom tarafından geliştirilen Monster Hunter Stories remaster oyunu 14 Haziran’da Switch, PS4 ve Steam için piyasaya sürülecek. Sevimli RPG spin-off serisinin ikinci oyunu Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin de aynı gün PlayStation 4’e çıkacak.

Monster Hunter Stories Remaster‘ı Şubat ayında tanıtan Capcom, 2016 3DS çıkışlı orijinal oyuna HD görseller, yeni seslendirmeler, oyundan sanat eserleri ve müzikler içeren bir müze modu ve daha önce yalnızca Japonya’da bulunan ek içerikler ekleyeceğini duyurmuştu.

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin‘in yeni duyurulan PS4 sürümü ise 2021’de Switch ve Steam’e çıktığında klasik RPG tarzı, Pokémon benzeri canavar toplama ve sıra tabanlı savaş karışımıyla beğenilmişti. Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin 14 Haziran’da PlayStation 4 için piyasaya çıkacak. Oyun hem standart hem de deluxe sürümlerine sahip olacak. Bununla birlikte; Ena için Kuan Coat kıyafeti, Razewing Armour Alpha ve Beta oyuncu kıyafetleri, Spiky Nergal oyuncu saç modeli, Navirou için Pukei-Pukei ve Nergigante kostümleri ile Adventure Buddies 2 ve 3 çıkartma setleri yer alacak.

Monster Hunter Stories 2‘yi piyasaya çıkmadan önce ön sipariş veren herkes Ena için Kamura Maiden kıyafetine sahip olurken, oyuncular ayrıca PlayStation 4’teki Monster Hunter Rise kayıt verilerini Wings of Ruin ile bağlayarak Kamura Gard oyuncu kıyafetinin kilidini açabilecek.

Street Fighter 6’nın Yeni Oynanabilir Karakteri Akuma’dan Yeni Fragman

Görüntülenmeler:
695
İlgili Kategoriler
Oyun Haberleri
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com