Kategoriler

Elden Ring Shadow of the Erdtree Hikaye Fragmanı Çıktı

Elden Ring Shadow of the Erdtree Hikaye Fragmanı Çıktı

FromSoftware, çıkışına bir ay kalan Elden Ring DLC‘si Shadow of the Erdtree için yepyeni bir hikaye fragmanı yayınladı.

Üç dakika süren Elden Ring Shadow of the Erdtree‘nin fragmanı, önceki videolarda gizli kalan hikayeye yeni bir bakış sunuyor. Miquella’nın kanlı adımlarla kanlı cesetlerden oluşan bir kemere doğru yürüdüğü ve muhtemelen uykusundan uyandığı görüntülerin yer aldığı hikaye fragmanında; kafesli ateşli devlerin bolca yer aldığı bir alevler savaşına tanık oluyoruz. Altın Miquella ile alevler içindeki Messmer’in bulunduğu videonun sonunda kamera altın erdtree’nin gölgesindeki savaştan yukarı doğru kaydırıldığında daha önce görülen başka bir boss da görülüyor. Muhtemelen Miquella’nın bıraktığı izler olan altın sembolü çeşitli ortamlarda tekrar tekrar ekrana geliyor.

Son çekimde kamera geriye doğru kayarak bu sembollerden birinin, yani arka plandaki altın erdtree’nin yanında duran bir dizi karakteri ortaya çıkarıyor. Miquella’nın ayak izlerini takip ederken “Biz takip etmeyi seçiyoruz” diyor anlatıcı: “Bizimle yürüyecek misiniz?”

Elden Ring Shadow of the Erdtree, 21 Haziran’da tüm platformlarda yayınlanacak. FromSoftware’in şimdiye kadarki en büyük genişleme paketi olan hadow of the Erdtree’nin fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

2024 Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri Kazananları Belli Oldu

Görüntülenmeler:
764
İlgili Kategoriler
Oyun Haberleri
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com