Kategoriler

World of Warcraft: Legion Demon Hunter Rehberi

Illidan Stormrage sayesinde tanıştığımız Demon Hunter World of Warcraft dünyasına Legion eklenti paketi ile gelen en son sınıf.

Demon Hunter World of Warcraft dünyasına Legion eklenti paketi ile gelen en son sınıf. Demon Hunter sınıfı ile ilk olarak Warcraft III: Reign of Chaos oyununda Illidan Stormrage sayesinde tanıştık. World of Warcraft’ın (ve ardından The Burning Crusade) çıkışı ile birlikte bu sınıfı oynamak isteyenlerin sayısı bir hayli arttı. Geçtiğimiz yıl Legion duyurulduğu zaman hiç kuşkusuz en büyük ilgiyi Demon Hunter sınıfı topladı. Yeni sınıfın gelişine az bir zaman kala oynanışı hakkında biraz olsun fikir sahibi olmak istiyorsanız rehberi okumaya devam edin.

Demon Hunter, Druid’den sonra sınıf rolleri formülünü bozan ikinci sınıf. Bildiğiniz üzere Druid tam dört rol sahibi, DH (Demon Hunter) ise sadece iki role sahip. Bunlardan ilki zarar verme yani DPS olan Havoc, diğeri ise tank olan Vengeance. Tabi hikâye gereği üçüncü bir rol uygun olmadığı için iki rol olması mantıklı olmuş. Öncelikle DH sınıfının genel özelliklerinden biraz bahsedelim.

fragtist demon hunter 2

İlk olarak etrafta koşturmayı sevenler için çift zıplama (double jump) özelliği ön plana çıkıyor. Bu sayede daha önce oyunda erişemediğimiz yerlere havadayken bir kez daha zıplama tuşuna basarak ulaşabiliyoruz. Eğer zıplama tuşuna bir kez daha basarsak bu sefer kanatlarımız açılıyor ve güvenli bir şekilde havada süzülmeye başlıyoruz. Evet, DH hareketlilik konusunda tüm sınıflar içinde ilk sıralara yerleşmeyi başarıyor.

Bir diğer özellik ise Spectral Sight. Spectral Sight açıldıktan sonra 10 sn boyunca belirli bir mesafe içerisindeki tüm düşmanları, duvarın arkasında olsalar bile, görmemizi sağlıyor. Tabi savaş durumunda görüş hemen kapanıyor. Sanırım PvP oynarken işe yarayabilecek bir özellik. DH sadece iki ırk tarafından seçilebiliyor Night Elf ve Blood Elf. Sınıfla oynadıkça neden böyle bir seçim yapıldığı anlamlı geliyor.
Oyuna başladığımız zaman 98.ci seviyeden başlıyoruz. Sonraki 2 seviye boyunca başımıza neler geldiğini oynayarak görüyoruz ve seviyemiz 100 olunca diğer sınıflar gibi Broken Isles’da asıl maceramıza başlıyoruz. Ancak talentlar diğer sınıfların aksine 100.cü seviyede başlayıp 110.cu seviyeye geldiğimizde hepsini almış oluyoruz.

Tabi her şeyden bahsetmişken Metamorphosis özelliğinden bahsetmemek olmaz. 100.cü seviyeye geldiğimiz zaman açılmış olan bu özelliği daha önce Warlock oynayanlar hemen hatırlayacaktır. Bu özellik sayesinde DH değişim geçirerek daha etkili ve hızlı saldırılar yapabiliyor. Havoc daha önceden alışkın olduğumuz bir değişim geçirirken, Vengeance daha tehlikeli gözüken bir iblise dönüşüyor.

1 2

Görüntülenmeler:
304
İlgili Kategoriler
İncelemeler · Oyun İnceleme · PC · Rehber
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com