Kategoriler

Call of Duty: Modern Warfare 3 Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Call of Duty: Modern Warfare 3

Activision, hayranların sabırsızlıkla beklediği Call of Duty: Modern Warfare 3‘ün oynanışını Gamescom 2023 Opening Night Live etkinliğinde gösterdi.

Birinci şahıs nişancı oyun serisinin son oyunu Call of Duty: Modern Warfare 3‘ten yayınlanan 9 dakikalık oynanış fragmanında; oyunun Operation 627 olarak adlandırılan ilk seviyesi gösterildi. Görüntüler, Alfa ekibinin gece vakti bir düşman yerleşkesine saldırdığı Kastovian denizinde başlıyor.

Orijinal Warzone‘un geçtiği Verdansk‘a geri dönen takım, gece görüş gözlüklerini kullanarak yerleşkenin derinliklerine doğru gizlice ilerliyor. Büyük bir patlama çatışmanın başladığını işaret ederken Alfa ekibi tüneller aracılığıyla Zordaya Hapishane Kompleksi‘nin derinliklerine iniyor.

Activision‘dan yapılan açıklamada, “Tanıdık olsa da, Verdansk Modern Warfare 3’ün senaryosunda yeni bir perspektiften görülecek. 2023 yılında, yeni bir tehdit Kastovia’nın bu başkentini tamamen kilitledi” denildi. Call of Duty: Modern Warfare 3, bu ayın başlarında internette birkaç sızıntının ortaya çıkmasının ardından bir tanıtım fragmanı aracılığıyla resmi olarak duyurulmuştu. 2022’nin Call of Duty: Modern Warfare 2‘sinin doğrudan devamı olan Modern Warfare 3‘te yeni haritalar ve bol bol zombi göreceğiz.

Tekken 8’in Çıkış Tarihi Belli Oldu

 

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com