Kategoriler

Darkest Dungeon 2 Bu Yaz PlayStation’a Geliyor

Darkest Dungeon 2 Bu Yaz PlayStation'a Geliyor

Red Hook Studios, Darkest Dungeon 2 oyununun PlayStation konsollara geliş tarihini açıkladı. Sevilen ‘Lovecraft’ tarzı roguelike RPG’sinin devamı olan Darkest Dungeon 2, 15 Temmuz 2024 tarihinde PlayStation 5 ve PlayStation 4 için piyasaya sürülecek.

Darkest Dungeon 2, bir süre erken erişimde kaldıktan sonra geçtiğimiz Mayıs ayında PC’ler için yayınlanmıştı. Oyuncuları kabus dolu bölgelerde iliklerimize kadar ürperdiğimiz at arabası gezintilerinden oluşan korkunç bir Lovecraft yolculuğuna çıkaran Darkest Dungeon 2‘nin 12 oynanabilir kahramandan oluşan çekirdek kadrosunu güçlendirmek isteyen PlayStation sahipleri, çıkış gününde ana oyunun yanı sıra Binding Blade DLC’sini de alabilirler.

Binding Blade DLC‘si, oyuna iki yeni kahraman ekliyor. Bunlar ‘disiplinli ve ölümcül’ Duelist ile ‘savaşın sertleştirdiği’ Crusader olacak. İkisi de tamamen seslendirilmiş geçmiş hikayelerle birlikte geliyor. Ayrıca, The Binding Blade, Warlord olarak bilinen yeni bir mini boss’u da barındırıyor.

Geliştirici Red Hook Studios‘tan Tyler Sigman, PS lansman tarihini duyururken, ‘Darkest Dungeon 2’yi PlayStation oyuncularıyla buluşturmak için çok hevesliydik. DualSense Controller ile oyun harika hissettiriyor – ölümün kapısındaki bir kahramanın kalp atışını veya bir tuzağa çarpan posta arabasının tekerleklerinin gürültüsünü hissetmek gibi dokunuşlar ekleyebildik.’ dedi.

Darkest Dungeon 2, PlayStation Store’da ön siparişe açıldı. Öte yandan geçen hafta Darkest Dungeon 2’nin, bu yıl içinde Kingdoms olarak bilinen ücretsiz yeni bir senaryo moduna sahip olacağı duyurulmuştu.

WoW Cataclysm Classic’te Deathwing Azeroth’a Dönüyor! İşte Tarihi

Görüntülenmeler:
449
İlgili Kategoriler
Oyun Haberleri
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com