Kategoriler

Kingdom Come: Deliverance 2 Duyuruldu

Kingdom Come Deliverance 2 Duyuruldu

Geliştirici Warhorse Studios, ‘zindanlı ve ejderhasız’ aksiyon RPG’sinin devamı olan Kingdom Come: Deliverance 2 oyununu duyurdu. Stüdyo, oyunun tanıtım ve ilk oynanış videolarını da yayınladı.

Kingdom Come: Deliverance adlı orijinal oyundan 6 sene sonra gelecek olan bu devam oyunu, bu yıl içerisinde PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X/S için çıkacak. Kingdom Come: Deliverance 2‘de oyuncular bir kez daha 15. yüzyılın başlarındaki Bohemya’nın açık dünya versiyonunda maceraya atılacak. Oyuncular, Bohemya‘da köylüden şövalyeye dönüşen Skillitzli Henry olarak oynamaya devam edecek. .

Oyunun tanıtımı ise şöyle:

‘Sen, Skalitzli Henry’sin. Sıradan hayat süren sıradan bir kişiyken yaşama amacını bulmak için Ortaçağ’ın güzel ama acımasız dünyasında destansı bir yolculuğa atılan Henry, mütevazı bir demircinin ocağından kralların maiyetine uzanan bu macerada kendisini intikam, ihanet ve keşif dolu bir hikâyenin tam ortasında buluyor.

Aksiyon, macera ve sürprizlerle dolu unutulmaz bir macera yaşarken Ortaçağ Avrupasının kalabalık şehir sokaklarında ve yemyeşil ormanlarında dolaşacağın bu açık dünyayı keşfet.

Öldürülen anne babasının intikamını almaya ant içen genç Henry’nin hayatını ve yaptıklarını onun gözünden yaşa. Beş saati aşkın etkileyici sinematiklerle anlatılan ve acemi bir savaşçılıktan asiliğe evrilen hikâyesinde Henry, Macaristan Kralı Kızıl Tilki Sigismund ve onun korkutucu müttefiklerine karşı mücadele ederken karizmatik karakterlerle tanışıyor ve unutulmaz maceralar yaşıyor.

Eylemlerinle Henry’nin kaderini ve dünyanın ona nasıl tepki vereceğini şekillendir. Etrafında yaşanan olayları ahlaki bir yaklaşımla değerlendirirken görünümünü, yeteneklerini ve ekipmanlarını serbestçe özelleştir. Diyar diyar gezerken demircilik ve okçuluk gibi benzersiz aktiviteler yap ve kendini, yaptıklarınla sonsuza kadar hatırlanacağın bu hayat dolu Avrupa bölgesinin büyüsüne tamamen kaptır.

15. yüzyıl Bohemyasını son derece gerçekçi bir şekilde yansıtan oyunda, bu büyüleyici ortamı yepyeni bir şekilde deneyimleyeceksin. Büyüyen bir şehrin sokaklarında kaybol, köylülerle ilişki kur, asillerle konuş ve hanlar, hamamlar, kaleler ve daha fazlasıyla dolu olan geniş ve zengin bir kırsal bölgeyi keşfet.

Heyecan verici gerçek zamanlı dövüşlerde çeliklerin çarpışmasını ve savaşın acımasızlığını hisset. Bütün oyunculara hitap eden özgün silahlar ve dövüş stilleri arasından seçim yap. Yaya, at üstünde veya gizlenerek dövüşürken zarif kılıç ustalığında, vahşi künt silahlarda veya ölümcül uzun menzilli saldırılarda uzmanlaş. ‘

Darkest Dungeon 2 Bu Yaz PlayStation’a Geliyor

Görüntülenmeler:
451
İlgili Kategoriler
Oyun Haberleri
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com