Kategoriler

Netflix’in Aylık Oyun İndirme Sayısı 3 Katına Çıktı! İşte nedeni

Netflix'in Aylık Oyun İndirme Sayısı 3 Katına Çıktı! İşte nedeni

Netflix, geçen yıl Rockstar Games ile ortaklık yaparak Grand Theft Auto (GTA) serisini yayın hizmetine getirmişti. Yeni verilere göre, Aralık 2023’te bu anlaşmanın etkisiyle Netflix‘in mobil oyun indirmeleri neredeyse üç katına çıkarak 28 milyona ulaştı.

Appmagic ve Mobilegamer.biz tarafından paylaşılan verilere göre; Netflix Games‘in iOS ve Android platformlarındaki aylık oyun indirme sayısı Kasım ayında 10 milyonken, Aralık ayında 28 milyona yükseldi. Bu yükselişin, GTA serisinin Netflix oyun kütüphanesine katılmasının etkisi olduğu düşünülüyor.

GTA Netflix Games’te Rekor Kırdı

GTA: San Andreas, Netflix aboneleri arasında en popüler oyun oldu ve 11,6 milyon kez indirildi. GTA: Vice City 4,1 milyon, GTA 3 ise 2,4 milyon indirme aldı. Toplamda 18,1 milyon indirme, Aralık ayında Netflix’in oyunlar kategorisindeki başarısını gösteriyor.

Netflix Games, GTA‘nın yanı sıra 80’den fazla oyuna sahip bir oyun kataloğuna sahip olmanın yanı sıra önemli oyun stüdyolarını satın alarak ve yeni projeler geliştirerek oyun sektöründeki varlığını güçlendiriyor. Şu anda 274 milyonluk üye tabanından 28 milyonunun oyunlarla etkileşime girmesi, Netflix’in oyun stratejisinin başarılı olduğunu gösteriyor. Şirket ayrıca oyun akışı konusunda da denemeler yaparak kullanıcılarına daha geniş bir oyun deneyimi sunmayı hedefliyor.

Destroy All Humans’ın Stüdyosu Personelin Yarısını İşten Çıkardı

Görüntülenmeler:
454
İlgili Kategoriler
Oyun Haberleri
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com