Kategoriler

Steam 20. Yaşını Kutluyor

Steam 20. yıl

Valve bünyesindeki oyun platformu Steam, 20 yılı geride bıraktı. Kuruluşundan bu yana kendisine destek olan kullanıcılarına teşekkür eden Steam ekibi, 20 yılın özetini yayınladı.

Steam‘in geçmişine bir pencere açan ekip, önemli teknolojik ve popüler kültür anlarını eğlenceli çizimlerle kullanıcıların beğenisine sundu. Geçmişe dönük bu akışta tarihi bilgiler, ilginç gerçekler ve platformun her yıla ait en çok satan oyunları bulunuyor. Üstelik bu oyunların birçoğu kutlamaya indirimlerle katılacak.

Valve‘dan 20. yıl kutlaması olarak şu açıklama yapıldı:

“Steam’i 12 Eylül 2003’te, oyun geliştiricileri olarak oyuncularla daha iyi bağlantı kurmamıza ve güncelleme yayınlamamıza yardımcı olması için çıkardık. Steam için daha geniş hedefimiz, dünyanın herhangi bir yanındaki oyun geliştiricilerine de aynı olanakları sağlamak ve oyuncuları her türden güzel oyunla buluşturmaktı. Geçen bu 20 yılda çok şey öğrendik, bir sürü yeni özellik ve araç ekledik, indirimler ve etkinlikler düzenledik ve sizlerden gelen geri bildirimleri kullanarak Steam’i bugünkü hâline getirdik. Bunu kutlamak için Steam’in geçmişine bir pencere açarak önemli teknolojik ve popüler kültür anlarını eğlenceli bazı çizimlerle sunduk. Geçmişe dönük bu akışta tarihi bilgiler, ilginç gerçekler ve Steam’in her seneye ait en çok satan oyunlarını bulacaksınız. Bu oyunların birçoğu kutlamaya indirimlerle katılacak. Ayrıca ufak bir bonus olarak kendi oyunlarımızı da indirimli olarak sunuyoruz. Şayet bu geçmişe sanatsal bakış sizi de bizim kadar eğlendirdiyse, Puan Dükkânı’na giderek bu yeni sanatsal çalışmaları ücretsiz olarak edinebilirsiniz. Steam, bu platformda bir araya gelen, geri bildirimlerini ve bilgilerini bizimle paylaşarak bu platformu daha iyi bir yer hâline getirmemize yardımcı olan dünyanın dört bir yanındaki geliştiriciler ve oyuncular olmadan var olamazdı. Bunun için hepinize ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ! Nice 20 yıllara.” denildi.

Assassin’s Creed Mirage, Death Stranding ve Resident Evil Village iPhone 15 Pro’ya Geliyor

Görüntülenmeler:
146
İlgili etiketler:
· · · ·
İlgili Kategoriler
Oyun Haberleri
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com